Antena 3 CNN Actualitate Octombrie debutează cu un week-end ploios. Vezi prognoza meteo

Octombrie debutează cu un week-end ploios. Vezi prognoza meteo

Octombrie debutează cu un week-end ploios. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: pilotmagazin.ro
de M.Z.    |    30 Sep 2011   •   09:38

Primul week-end din octombrie vine cu ploi, dar temperaturile maxime rămân totuşi cu valori ridicate pentru această perioadă.

Chiar dacă soarele va încălzi atmosfera cu 29 de grade Celsius chiar şi pe 1 octombrie, ploile prognozate de meteorologi, atât în Capitală cât şi în restul ţării, ne vor mai răcori şi vom simţi cu adevărat sezonul în care ne aflăm.

Vezi prognoza pentru următoarele trei zile:

Vineri (30 septembrie)


În Capitală, cerul va prezenta înnorări temporare, în special în cursul zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Temperatura maximă, în scădere uşoară, se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12-13 grade. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

În ţară, în jumătatea de est, cerul va prezenta înnorări şi izolat va ploua slab, în special în cursul zilei, iar vântul va avea unele intensificări. În celelalte regiuni, vremea se va menţine în general frumoasă, cu cer de la variabil la senin şi vânt slab până la moderat. Temperaturile maxime, în scădere uşoară îndeosebi în sud-estul teritoriului, se vor încadra între 17 şi 27 de grade, posibil uşor mai scăzute în zona subcarpatică a Moldovei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

Sâmbătă (1 octombrie)

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua anterioară, va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 11-13 grade. Presiunea atmosferică va scădea uşor.

În ţară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, îndeosebi noaptea în zona montană. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi la munte. Temperaturile maxime, în creştere în special în partea de est şi sud-est a teritoriului, se vor încadra între 19 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade. Presiunea atmosferică va scădea uşor.

Duminică (2 octombrie)

În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu cerul de variabil la senin şi vântul slab până la moderat. Temperatura aerului va fi în scădere uşoară şi va avea o maximă ce se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 9-11 grade.

În ţară, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil în regiunile estice şi sud-estice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în jumătatea estică şi la munte. Temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul anterior cu precădere în Moldova şi Dobrogea, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 18 şi 26 de grade şi minime între 4 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.


×
Subiecte în articol: meteo ploi vreme temperaturi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close