Antena 3 Actualitate Odorheiu Secuiesc: Tineri snopiţi în bătaie chiar în faţa secţiei de poliţie

Odorheiu Secuiesc: Tineri snopiţi în bătaie chiar în faţa secţiei de poliţie

29 Noi 2011   •   21:05
Odorheiu Secuiesc: Tineri snopiţi în bătaie chiar în faţa secţiei de poliţie
Sursa foto: Foto:videonews.ro

Scandal cu pumni şi picioare la Odorheiu Secuiesc. Trei tineri au fost bătuţi fără milă de şapte indivizi, în plină stradă.

După ce au fost călcaţi în picioare, cei bătuţi s-au dus la poliţie pentru a depune plângere. Credeau că acolo sunt în siguranţă. Au fost bătuţi însă din nou de aceiaşi agresori. Chiar în faţa secţiei.

Cu o oră înainte de miezul nopţii, tinerii se îndreptau spre casă. În centrul oraşului, se opresc câteva clipe. Un bărbat se apropie de ei. Câteva secunde mai târziu, alte şase persoane apar în spatele lui. Se duc ţintă spre grup.

Iniţial, par să discute. Îşi arată însă  repede adevăratele intenţii. Cei trei încearcă să se retragă, dar liderul grupului începe atacul. Se duce spre unul dintre tineri, dar este oprit. După alte câteva secunde, începe încăierarea generală.

După ce au scăpat din mâinile agresorilor, tinerii s-au dus la poliţie. Acolo îi aşteptau chiar atacatorii. I-au ameninţat şi le-au cerut să retragă plângerea. Cei trei au refuzat însă. Pentru asta, au fost bătuţi, din nou, chiar în faţa secţiei de poliţie.

Acum, victimele îi acuză pe agenţi că nu au intervenit.

Consiliul local va cere Ministerului de Interne să supravegheze desfăşurarea anchetei.

 
Get Adobe Flash player

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close