Antena 3 CNN Actualitate Oferă un ajutor copiilor cu malnutriţie severă din regiunea africană Sahel. Vezi aici cum poţi salva o viaţă

Oferă un ajutor copiilor cu malnutriţie severă din regiunea africană Sahel. Vezi aici cum poţi salva o viaţă

Oferă un ajutor copiilor cu malnutriţie severă din regiunea africană Sahel. Vezi aici cum poţi salva o viaţă
Sursa foto: Foto: diet
de S.T.    |    12 Apr 2012   •   19:35

"Foamete în regiunea Sahel" este o campanie online de strângeri de fonduri lansată de reprezentanţa UNICEF în România şi dedicată celor peste un milion de copii sub cinci ani, cu malnutriţie severă din Sahel, o regiune din Africa de Vest, informează Agerpres.

Deşi criza de alimente din regiunea Sahel a fost semnalată de la finele anului 2011, din nefericire măsurile luate până în prezent s-au dovedit a fi insuficiente.

Copiii bolnavi au nevoie de un tratament specializat şi vital împotriva subnutriţiei severe, tratament acordat în centre speciale de nutriţie.

Conform estimărilor UNICEF, este nevoie de 100 de dolari pentru a trata şi a salva viaţa unui copil care suferă de subnutriţie acută severă.

Pe site-ul www.sustineunicef.ro, persoanele care vor să sprijine copiii din regiunea Sahel pot dona direct prin tranzacţii securizate de payU şi pot ajuta prin distribuirea mesajului. Donaţiile vor susţine în mod direct eforturile umanitare din regiunea Sahel, oferind şansa la viaţă în cazul multor copii cu malnutriţie severă din această regiune grav afectată.

×
Subiecte în articol: nutritie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close