Antena 3 CNN Actualitate Hidroelectrica și-a actualizat prețul pentru clienții casnici | Anunțul companiei

Hidroelectrica și-a actualizat prețul pentru clienții casnici | Anunțul companiei

Compania Hidroelectrica a actualizat prețul energiei electrice pentru clienții casnici.

Hidroelectrica și-a actualizat prețul pentru clienții casnici | Anunțul companiei
Sursa foto: pixabay.com/geralt - Hidroelectrica/Facebook
de Laura Dinu    |    02 Apr 2024   •   18:00

Clienții Hidroelectrica ale căror contracte expiră în perioada imediat următoare, dar și cei care vor să încheie un contract de furnizare a energiei electrice pot beneficia de oferta companiei până la sfârșitul acestei luni. 

Luni, 1 aprilie, compania și-a actualizat oferta de preț, care este valabilă între 1 - 30 aprilie 2024. 

”Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A. îți propune să beneficiezi de avantajele ofertei VIITOR VERDE prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piața liberă.

Ce îți oferim:

  • Energie verde;
  • Termen de plată relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
  • Facturile se emit lunar, se calculează în baza citirii/estimării/autocitirilor contoarelor şi se pot transmite în format electronic sau suport hârtie;
  • Plata facturilor se poate efectua în aplicațiile ONLINE ale băncilor, prin intermediul unui ȘABLON în care trebuie sa completați datele de identificare a plății menționate în factură; la Automatele de plată; prin scanarea Codului de Bare, la partenerii care au această facilitate ; prin DIRECT DEBIT;
  • Comunicarea și transmiterea sigură a documentelor folosind mijloacele online;
  • Accesibilitatea deplină: Furnizăm energie electrică în orice locație din România;
  • Corectitudine 100%: garanția că NU există tarife ascunse în contractul de furnizare;
  • Posibilitatea de a introduce indexul autocitit, de a consulta informațiile despre facturi și de a transmite diverse solicitări prin intermediul portalului pus la dispoziție (https://client.hidroelectrica.ro) precum și telefonic, prin intermediul serviciului de Call Center la numerele de telefon 021 9834, 021 9861;
  • facilitarea relației cu operatorul de rețea în baza mandatului acordat;
  • consultanță în domeniul furnizării energiei electrice”, se arată în oferta companiei.

Prețul energiei electrice

Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28382 lei/kWh.

Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh.

Cu alte cuvinte, Hidroelectrica își menține prețul. 

”Prezenta oferta este valabila până la 30.04.2024 și are aplicabilitate pe perioada aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2025, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată cu modificările şi completările ulterioare.

Tarifele reglementate sunt fixate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și pot suferi modificări atât până la încheierea contractului, cât și pe perioada derulării contractului ca urmare a modificărilor legislative”, se mai arată în oferta Hidroelectrica. 

Potrivit companiei, perioada contractuală este de 12 luni pentru contractele încheiate în perioada de valabilitate a ofertei.

Ce se întâmplă cu clienții ale căror contracte expiră

”După expirarea perioadei de valabilitate a prețului energiei electrice active, respectiv a prețului de contract, noile valori sunt aduse la cunoștință clienților prin intermediul unei notificări transmise prin e-mail sau poștă, cu minimum 30 de zile înainte de data intrării în vigoare a acestora.

Contractul se va prelungi automat pe Perioade Contractuale succesive, egale cu Perioada Inițială, dacă niciuna dintre părți nu își exprimă până pe data de 20 a ultimei luni a fiecărei Perioade Contractuale pentru care a fost încheiat sau prelungit, intenția de încetare a acestuia”, mai scriu reprezentanții companiei. 

×
Subiecte în articol: hidroelectrica
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close