Antena 3 CNN Actualitate Ofiţer de contrainformaţii, dezvăluiri șocante în Comisia de anchetă: „Armata s-a implicat în alegerile din 2009”

Ofiţer de contrainformaţii, dezvăluiri șocante în Comisia de anchetă: „Armata s-a implicat în alegerile din 2009”

Ofiţer de contrainformaţii, dezvăluiri șocante în Comisia de anchetă: „Armata s-a implicat în alegerile din 2009”
02 Noi 2017   •   11:50

Doru Paraschiv a dezvăluit la Comisia de anchetă că Armata, prin Direcţia generală de informaţii a apărării, s-a implicat în alegerile prezidențiale din 2009, de partea lui Traian Băsescu.

El a adăugat că amiralul Gheorghe Marin conducea comitetul din care făceau parte generalul Marian Hăbău, cel care a ajuns şef al Direcţiei de contrainformaţii militare, şi generalul Cătălin Ştefăniţă Zisu, care răspundea de partea logistică a Armatei.

„Nu veţi reuşi să verificaţi nimic concret şi nu veţi ajunge la niciun rezultat dacă nu veţi înţelege că trebuie să găsiţi acele pârghii legale prin care persoanele vizate să fie cel puţin suspendate din funcţii” a afirmat Doru Paraschiv.

El a mai spus că s-a lucrat foarte mult înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale pentru a fi scos Crin Antonescu, candidatul PNL din cursă.

"Între turul I şi turul II nu a mai trebuit să fie volumul de muncă atât de mare pentru că ştiau despre ce a fost vorba acolo. Au fost supravegheate foarte multe persoane fără mandat. Trebuie să vă închipuiţi că şi atunci când ai mandat, din punct de vedere tehnic cineva efectuează acea supraveghere tehnică. Trebuie să vă imaginaţi că ce faci cu mandat, ca şi lucrător în munca asta specifică, poţi să faci şi fără mandat", a afirmat fostul ofiţer, susţinând că există urme, pentru că "tehnica lasă urme”.

×
Subiecte în articol: armata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close