Antena 3 CNN Actualitate Ofiţer SPP: Băsescu nu l-a lovit pe avocatul Dan Chitic, care consumase băuturi alcoolice

Ofiţer SPP: Băsescu nu l-a lovit pe avocatul Dan Chitic, care consumase băuturi alcoolice

Ofiţer SPP: Băsescu nu l-a lovit pe avocatul Dan Chitic, care consumase băuturi alcoolice
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Aug 2010   •   11:53

Un ofiţer SPP susţine că avocatul Dan Chitic era sub influenţa băuturilor alcoolice, când s-a întâlnit cu preşedintele. Ofiţerul spune că Traian Băsescu nu l-a atins pe Chitic. Pe de altă parte, jurnaliştii de la Adevărul scriu însă în ediţia de miercuri că ofiţerii SPP cunosc deja semnele de nervozitate ale preşedintelui şi se atenţionează atunci când Traian Băsescu este nervos şi poate intra în conflict cu alegătorii.

Surse din cadrul SPP susţin că vineri seară, Dan Chitic ar fi petrecut la masă cu mai multe persoane. De-a lungul serii a consumat o sticlă cu băutură alcoolică, a băut 3 beri şi a fumat narghilea, susţine ofiţerul SPP, citat de Adevărul. Avocatul ar fi ieşit din restaurant, în spatele preşedintelui. Aflat la câţiva metri de Traian Băsescu, i-ar fi strigat "să-ţi fie ruşine". Şeful statului s-ar fi întors spre el cu mâinile în buzunar, însă nu ar fi putut dialoga cu avocatul, care continua să-l jignească.

În momentul în care Chitic ar fi început să facă mişcări ample cu mâinile, ofiţerii însărcinaţi cu paza preşedintelui i-au pus mâna în piept şi au încercat să îl calmeze. Traian Băsescu i-ar fi spus lui Chitic că este beat şi ar fi plecat spre maşină, moment în care avocatul l-ar fi înjurat, povesteşte ofriţerul SPP.

În schimb, Dan Chitic susţine că, în schimbul de replici, preşedintele i-ar fi spus că este dobitoc şi, înainte de a urca în maşină, l-ar fi lovit cu dosul palmei.

Chitic apare ca asociat într-o firmă cu Sorin Roşca Stănescu. Avocatul recunoaşte că s-a întâlnit cu ziaristul de câteva ori, în urmă cu mai mulţi ani, însă spune că nu este un apropiat al lui Roşca Stănescu, cunoscut adversar al lui Traian Băsescu.

Surse din cadrul SPP au declarat pentru Adevărul că ofiţerii care asigură protecţia şi paza cunosc deja semnele de nervozitate ale preşedintelui. Angajaţi de la SPP spun că primul om în stat are tendinţa de a discuta în contradictoriu cu oamenii şi că, de câte ori se enervează, păzitorii lui intră în alertă. ?Şefu' iar face ochiu'!", se atenţionează cei de la SPP între ei, mai spun sursele citate.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: avocat Traian Băsescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close