Antena 3 CNN Actualitate ”Un suflet mare și colorat într-un corp mărunțel cu multă iubire!” Ea este Olga, tânăra care a murit după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un copac

”Un suflet mare și colorat într-un corp mărunțel cu multă iubire!” Ea este Olga, tânăra care a murit după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un copac

Olga a murit sâmbătă, după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un copac, la Gura Humorului. Se afla acolo în vacanță, alături de mai mulți prieteni.

”Un suflet mare și colorat într-un corp mărunțel cu multă iubire!” Ea este Olga, tânăra care a murit după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un copac
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    08 Iun 2023   •   06:58

Tânăra a fost înmormântată ieri. Sicriul aproape că nu se vedea de jucării și flori. Era extrem de iubită, iar vestea morții ei a căzut peste apropiați ca un trăsnet.  

Se afla în vacanță, alături de câțiva prieteni, la Gura Humorului. Sâmbătă, în jurul orei 12:00, s-a urcat pe ATV alături de o prietenă. O decizie care i-a adus sfârșitul. Din păcate, ATV-ul a fost scăpat de sub control și s-a îndreptat spre un copac. Prietena Olgăi a apucat să sară de pe vehicul înainte de impact, însă tânăra s-a izbit în plin.  

A intrat imediat în stop cardiorespirator, prietena ei fiind chiar cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Medicii sosiți la fața locului au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața, însă, din păcate, au fost nevoiți să declare decesul.  

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.  

Din păcate, nici Olga, nici prietena ei, nu purtau echipament de protecție, scrie bzi.ro

În urma ei au rămas acum o familie îndurerată și mulți prieteni care nu înțeleg de ce a trebuit să plece atât de devreme dintre ei.  

”Este foarte greu să pui o persoană în cuvinte, este cu atât mai greu în aceasta situație! Noi am adunat câteva gânduri despre Olga Scânteie și am încercat să punem în cuvinte…avem cu toții foarte multe de spus și în același timp ne simțim blocați! Totuși, inimile noastre sunt la unison: 

“Carpe diem! 

Chill, relax… acestea au fost cuvintele Olgăi de zi cu zi! 

Doi ochi negri și pătrunzători, un cap de copil veșnic zâmbăreț! 

Optimistă, curioasă, bună, caldă, inocentă, aprigă, cu sângele în clocot!  

Un suflet mare si colorat într-un corp mărunțel cu multă iubire și grija de dăruit tuturor celor din jur, patrupede și tot ce-i verde! 

Empatică până la încăpățânare, sufletul a ghidat-o mereu către alții care aveau nevoie de ajutor. 

Pentru copilul ei, Horia, a fost si va fi cea mai bună mama! 

Nu vă gândiți la Olga că a murit, gândiți-vă că a plecat mai devreme pentru ca nu i-a plăcut aglomerația!”, scrie cumnatul Olgăi pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Olga Gura Humorului
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close