Antena 3 CNN Actualitate Olguţa Vasilescu, denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o

Olguţa Vasilescu, denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o

Olguţa Vasilescu, denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
05 Mar 2019   •   22:37

Olguţa Vasilescu anunţă ca a făcut un denunţ împotriva procurorului care a investigat-o, Claudia Roşu, şi a poliţistului judiciar Antonie Smarandache.

Olguţa Vasilescu a anunţat, în emisiunea "Punctul culminant" a lui Victor Ciutacu, faptul că a făcut denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o, Claudia Roşu şi a a poliţistului judiciar Antonie Smarandache. Denunţul a fost depus la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor.

"Eu am depus un denunţ în urmă cu câteva săptămâni, am primit şi adresa acasă că s-a deschis un dosar penal. Sigur că va începe faza de urmărire penală. Infracţiunile pe care le reclam sunt abuz în serviciu, purtare abuzivă, cercetare abuzivă şi tortură. A fost şi tortură fizică şi psihică asupra unuia dintre colaboratorii mei pe care, la început, l-au luat cu binişorul ca să mă denunţe pe mine, acesta a spus că nu ştie nimic despre mine şi apoi au început să-l sperie, să îi spună despre lucruri care se petrecuseră acum zece ani. Această persoană avusese o firmă şi ştiau ei ce se întâmplase acolo acum zece ani, nu a vrut nici în această situaţie să mă denunţe şi să-şi pună aparatură de înregistrare", a declarat Olguţa Vasilescu la România TV. 

Olguţa Vasilescu a declarat că persoanele împotriva cărora a depus acest denunţ sunt procurorul Claudia Roşu şi poliţistul judiciar Antonie Smarandache.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close