Antena 3 CNN Actualitate Olivia Steer a rămas fără premiu, după reacția societății

Olivia Steer a rămas fără premiu, după reacția societății

Olivia Steer a rămas fără premiu, după reacția societății
19 Apr 2018   •   20:44

Ca urmare a reacțiilor din mediul public, organizatoarea evenimentului, Florentina Opriș, a anunțat că premiul acordat Oliviei Steer a fost retras.

„Ne cerem scuze dacă acestă decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate şi excelenţa în medicină.

Ni se pare deontologic şi de bun simţ faţă de brandurile care cu bună credinţă au decis să ne sprijine, să ne delimităm de orice le poate aduce prejudicii valorilor lor.

Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susţinut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spaţiul public. Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiaţi în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viaţă sănătos”, a fost răspunsul Florentinei Opriș.

La evenimentul de aseară au fost prezenți, printre alții, și secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Rodica Nassar, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Attila Laszlo, și președintele interimar al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu, scrie obsevator.tv.

Fosta prezentatoare de televiziune, devenită în ultimul timp o activistă împotriva vaccinării, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care prezintă diploma pe care a primit-o din partea Asociaţiei pentru „O Viaţă Sănătoasă” din România, organizatoarea galei.

×
Parteneri
Suspectul principal al crimei din Botoșani a fost prins
x close