Antena 3 CNN Actualitate Olt. Bărbat împuşcat din greşeală în timpul unei vânători de porc sălbatic

Olt. Bărbat împuşcat din greşeală în timpul unei vânători de porc sălbatic

Olt. Bărbat împuşcat din greşeală în timpul unei vânători de porc sălbatic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Dec 2010   •   15:06

Un bărbat din oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat din greşeală de un amic de-al său, cu care se dusese, alături de alţi patru prieteni, în pădurea din comuna olteană Ianca pentru a împuşca un porc sălbatic, informează Mediafax.
   
Lucrătorii Postului de Poliţie Ianca (Olt) au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină într-o pădure din aproprierea localităţii, unde avusese loc un incident, în urma căruia un bărbat a fost împuşcat.
   
La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Corabia, judeţul Olt, care au stabilit că unul dintre pădurarii Ocolului Silvic Corabia, alături de alţi patru amici de-ai săi, a mers la cantonul silvic din Lunca Dunării pentru a împuşca un porc sălbatic.
   
La un moment dat, în timp ce căutau porcul mistreţ, arma de vânătoare, deţinută legal, s-a descărcat accidental, împuşcându-l pe unul dintre vânători.
   
Bărbatul a fost transferat la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni, iar de acolo a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
   
Arma de vânătoare şi 20 de cartuşe au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, care au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close