Antena 3 CNN Actualitate A murit unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară. Corneliu Idu, răpus de COVID-19

A murit unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară. Corneliu Idu, răpus de COVID-19

Unul dintre cei mai puternici armatori români, care i-a sprijinit în carieră pe Simona Halep şi pe Horia Tecău, a decedat marţi dimineaţă, de 1 decembrie.

A murit unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară. Corneliu Idu, răpus de COVID-19
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   11:53

Omul de afaceri Corneliu Idu a murit răpus de coronavirus, la 70 de ani, de Ziua Naţională a României, potrivit adevarul.ro.

El i-a sprijinit în carieră pe campionii de tenis Simona Halep şi Horia Tecău, iar arena sa Tenis Club Idu din Mamaia, găzduia competiţii internaţionale de tenis.

Afaceristul Idu a fost inclus în topul celor mai bogaţi români de revista Forbes, care scria în urmă cu câţiva ani că el avea de gând să pună pe picioare cel mai mare terminal de gaz petrolier lichefiat (GPL) de la Marea Neagră.

În urmă cu un an, Corneliu Idu inaugurase cel mai modern şi cel mai mare siloz de la Marea Neagră şi Marea Mediterană, situat chiar în portul Constanţa, investiţia ridicându-se la 50 de milioane de euro. 

"Practic este singurul terminal de cereale independent, celelalte aparţinând marilor traderi", spunea, în octombrie 2019, Corneliu Idu.
 

×
Subiecte în articol: Corneliu Idu coronavirus
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close