Antena 3 CNN Actualitate Om de afaceri italian ucis cu mai multe lovituri de cuţit, in apropiere de Deva

Om de afaceri italian ucis cu mai multe lovituri de cuţit, in apropiere de Deva

Om de afaceri italian ucis cu mai multe lovituri de cuţit, in apropiere de Deva
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
25 Aug 2012   •   11:25

Un italian de 24 de ani şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuţit, în timpul unei altercaţii care a avut loc între cei doi, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, fapta petrecându-se în locuinţa victimei din satul hunedorean Sântandrei, în imediata apropiere a municipiului Deva.
   
Agresorul se afla în vizită la tatăl său, un om de afaceri italian care se stabilise în satul Sântandrei împreună cu concubina şi fetiţa acestora.
   
'Echipa operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a stabilit că între agresorul Gianmarco M., de 24 de ani, şi tatăl acestuia, Gianfranco M., de 61 de ani, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi. Tânărul se afla în vizită la tatăl său şi a pătruns, folosindu-se de o scară, în balconul situat la etajul 1 al imobilului unde se afla bărbatul, concubina acestuia şi fiica celor doi. Suspectul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa', a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.
   
Tânărul a fost identificat de echipa de poliţişti în apropierea locuinţei în care a avut loc agresiunea. El a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, fiind învinuit de omor calificat.
   
De asemenea, agresorul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

×
Subiecte în articol: cutit tata crima deva altercatie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close