Antena 3 CNN Actualitate Lacrimi de durere pentru Gabriel, românul ucis de un şofer în Scoția: "Nu i-a păsat că are o familie care îl aşteaptă acasă"

Lacrimi de durere pentru Gabriel, românul ucis de un şofer în Scoția: "Nu i-a păsat că are o familie care îl aşteaptă acasă"

Avea 42 de ani şi era așteptat acasă de copii şi nepoţi, dar un şofer care conducea o maşină furată în Scoția l-a ucis şi a fugit. Cutremurați de tragedie românii de pretutindeni s-au unit pentru a strânge banii necesari pentru repatriere. „Era cel mai altruist, grijuliu și bun om pe care ți-ai putea dori să-l cunoști vreodată", spun cei care l-au cunocut pe Gabriel.

Lacrimi de durere pentru Gabriel, românul ucis de un şofer în Scoția: "Nu i-a păsat că are o familie care îl aşteaptă acasă"
Sursa foto: astăzi.ro
de Claudia Popovici    |    13 Ian 2022   •   22:28

Tragedia a avut loc pe data de 30 decembrie 2021, pe Hilton Drive din Aberdeen, atunci când Gabriel, aflat la volanul mașinii sale Dacia Sandero, a fost lovit frontal de un individ care conducea un Volkswagen Golf furat.

După impact individul, care era însoțit de un prieten, a fugit, iar românul a fost transportat de urgenţă la spital. Ulterior Gabriel, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza rănilor grave suferite.

„Nu s-au uitat înapoi și nu le-a păsat ce fel de persoană este sau de familia care îl aștepta acasă", spunea atunci familia care a iniţiat o campanie pentru stingerea banilor necesari pentru a-l aduce pe Gabriel acasă la Sinaia.

Până în prezent s-au peste 17.000 de lire sterline - un donator anonim oferind 10.000 de lire sterline.

Lacrimi de durere pentru Gabriel, românul ucis de un şofer în Scoția: "Nu i-a păsat că are o familie care îl aşteaptă acasă"

Gabriel Lungu, un soț, tată, bunic și prieten foarte iubit, a fost luat de lângă noi.  Cel mai altruist, grijuliu și bun om pe care ți-ai putea dori să-l cunoști vreodată.

Nu era nimic din ceea ce îi puteai cere care să fie prea mult - ar fi ajutat în orice fel ar fi putut, indiferent de situație, Indiferent de problemele proprii pe care le-ar fi putut avea, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se asigura că toți cei din jurul său erau fericiți și îngrijiți", a spus despre Gabriel familia sa, potrivit stiridiaspora.ro

Poliţia a deschis o anchetă şi sunt în cutarea celor care l-au ucis pe Gabriel

Sergentul Steve Manson de la Unitatea de Poliție Rutieră de Nord-Est a îndemnat pe oricine are informații să se prezinte la o secție de Poliție.

„În mod tragic, această coliziune a dus la moartea șoferului român. Condoleanțele noastre pentru familie în aceste momente grele. O familie a rămas devastată de acest incident, iar acest lucru este agravat de părăsirea șoferului de la locul incidentului. Vehiculul implicat fusese furat cu puțin timp mai devreme și încercăm de urgență să urmărim șoferul.

Dacă cineva care are cunoștințe despre ocupanți sau care au văzut mașina Golf în momentul coliziunii, vă rugăm să faceți ceea ce trebuie și să ne contactați imediat.

În mod similar, îi rugăm pe cei care au filmări cu camera de bord ale incidentului sau vehiculelor înainte de coliziune să se prezinte la Poliție”, a mai precizat Manson, potrivit sursei citate.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close