Antena 3 CNN Actualitate Omar Hayssam, denunţ incendiar despre Vasile Blaga şi Mohamad Yassin

Omar Hayssam, denunţ incendiar despre Vasile Blaga şi Mohamad Yassin

Omar Hayssam, denunţ incendiar despre Vasile Blaga şi Mohamad Yassin
26 Oct 2015   •   17:34

Omar Hayssam a declarat în fața magistraților că i-a dat bani lui Vasile Blaga să îl scape de un dosar penal. Șpaga a fost intermediată de doctorul Mohamad Yassin, a mai declarat Hayssam în fața instanței, informeaza Telegrafonline.ro.

Omar Hayssam a declarat, în fața judecătorilor, că i-a dat lui Mohammad Yassin două milioane de dolari ce urmau să ajungă la Vasile Blaga. Hayssam zice că a plătit banii când Yassin l-a convins că are relațiile pe care spunea că le are când îi promitea că îl scapă de niște dosare. El le-a declarat judecătorilor că o parte din bani i-a dat în România, o parte în Siria.

Contactat de Stiripesurse.ro, co-președintele PNL, Vasile Blaga, a reacționat prompt la declarațiile făcute în instanță de Omar Hayssam.

Declaratiile lui Omar Hayssam sunt la fel de adevărate ca ale fostului șef al PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, Dumnezeu să îl ierte. NU am avut nici o implicare in Dosarul Hayssam sau dosarele pe care le are acest om si in general în tot ce inseamna rapirea jurnalistilor”, a declarat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Omar Hayssam vasile blaga
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close