Antena 3 CNN Actualitate Omar Hayssam vede Europa năpădită de terorişti

Omar Hayssam vede Europa năpădită de terorişti

Omar Hayssam vede Europa năpădită de terorişti
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Sep 2015   •   09:36

De după gratii, Omar Hayssam atrage atenţia că pericolul terorismului este real când vine vorba de refugiaţi care ajung în Europa.  

 
Sirianul condamnat la închisoare pentru terorism în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak a scris pe pagina sa de Facebook că mii de oameni periculoşi, foarte greu de depistat, cu nume comune în ţările arabe vor trece drepţi imigranţi. 
 
Hayssam mai adaugă că statele puternice ar trebui să cheltuiască bani pentru a înlătura cauzele crizei refugiaţilor şi nu pentru a gestiona exodul imigranţilor. 
 
Sirianul se referă aici la situaţia din ţara sa natală despre care spune că a suferit prea mult.
 
"Cât priveşte pericolul terorist, acesta e real. Vor veni în spaţiul european mii de oameni periculoşi, foarte greu de depistat în masa amorfă a concetăţenilor lor. Cu nume asemănătoare sau identice cu ale altora, nume comune în ţările arabe, cu acte fără elemente de siguranţă deosebite, fără a se evidenţia, fără să le fie cunoscută înfăţişarea, teroriştii pot lesne trece drept nişte imigranţi oarecare.
 
Între timp, la nivel internaţional (...) s-au ridicat câteva voci de bun simţ care spun că decât să cheltuiască pentru a gestiona criza refugiaţilor lumea ar face mai bine să cheltuiasca pentru a înlătura cauzele crizei", se arată pe pagina de Facebook a lui Omar Hayssam.
 

×
Subiecte în articol: Omar Hayssam teroristi refugiati
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close