Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri din Mangalia care s-a sinucis ieri îşi anunţase soţia că vrea să-şi pună capăt zilelor

Omul de afaceri din Mangalia care s-a sinucis ieri îşi anunţase soţia că vrea să-şi pună capăt zilelor

Omul de afaceri din Mangalia care s-a sinucis ieri îşi anunţase soţia că vrea să-şi pună capăt zilelor
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    05 Apr 2012   •   23:07

Sinuciderea omului de afaceri din Mangalia a fost o dramă anunţată. Bărbatul şi-a ameninţat soţia că îşi va pune capăt zilelor, atunci când femeia, sătulă de infidelităţile lui, i-a spus că-l părăseşte. Ea însă nu l-a crezut, iar acum se pregăteşte să-l conducă la cimitir.

Înainte de a pune mâna pe cea mai puternică armă pe care o avea în arsenal, o carabină folosită pentru a doborî elefanţi sau urşi, omul şi-a făcut curaj. A băut, se pare, doi litri de vin. Nu a putut accepta că 26 de ani de căsnicie se pot nărui în câteva clipe. 

Miercuri, femeia a crezut că are de gând să o ucidă, aşa că a fugit fără să privească în urmă. După câţiva paşi, a auzit zgomotul carabinei. Soţul ei se împuşcase.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio şi nici soţia lui nu a putut da prea multe explicaţii. Bărbatul era un prosper om de afaceri.

În staţiunea Saturn, soţii Mancu deţineau un magazin alimentar şi două vile turistice, de câţiva ani, din care scoteau profit în fiecare vară. Pe lângă afacerile de pe litoral, bărbatul mai avea o fermă de struţi şi o afacere înfloritoare în portul Mangalia.

Trupul lui a fost examinat joi de medicii legişti, iar armele pe care le deţinea au fost ridicate pentru expertiză.




×
Subiecte în articol: mangalia om de afaceri sinucidere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close