Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri Sorin Ţerbea a murit în tragedia din Mureş. Cadavrul celei de-a cincea persoane, găsit în urmă cu puţin timp de scafandri

Omul de afaceri Sorin Ţerbea a murit în tragedia din Mureş. Cadavrul celei de-a cincea persoane, găsit în urmă cu puţin timp de scafandri

Omul de afaceri Sorin Ţerbea a murit în tragedia din Mureş. Cadavrul celei de-a cincea persoane, găsit în urmă cu puţin timp de scafandri
de O.P.    |    30 Iul 2013   •   05:14

UPDATE: Cadavrul celei de-a cincea persoane, care nu a fost găsit de autorităţi în cursul serii de luni, a fost găsit de scafandri în această dimineaţă în lacul Tăureni. Se afla la aproximativ 10 metri depărtare de epava elicopterului.



Tragedie în judeţul Mureş. Omul de afaceri Sorin Ţerbea a murit aseară după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit. Aparatul de zbor care îi aparţinea milionarului a căzut într-un lac din comuna Tăureni, la scurt timp de la decolare.

În elicopter mai erau doi cetăţeni germani şi copilul lor, dar şi o femeie, director de marketing la firma lui Sorin Ţerbea. Aceasta e singura care a supravieţuit accidentului.

OVIDIU PETRU OLTEAN - primarul localităţii Tăureni, jud. Mureş: "Deci efectiv eram langa ei. Ne-am imbratisat, ne-am luat la revedere si am vazut cum elicopterul intra in picaj si s-a prăbusit in apa".



Localnicii care se aflau pe malul lacului au sărit imediat în ajutorul celor care erau în elicopter. O femeie, angajata omului de afaceri a scăpat ca prin minune.

Martorul salvator: "Pe femeie am scos-o eu din apa afara si pe urma am mai scos o persoana afara, ca doar am intrat numai eu singur. Eu am fost primul care a sarit in apa. Dar pe urma s-a adunat lumea si baieti tineri care au avut curajul sa intre dupa mine". 

O echipă de criminalişti din cadrul Poliţiei Române a fost trimisă la Mureş pentru a coordona ancheta deschisă în urma tragediei.

Aparatul de zbor era de tip Eurocopter EC-130 îi aparţinea omului de afaceri.

Sorin Ţerbea a fost implicat, în urmă cu doi ani, într-un scandal de corupţie în fotbal, alături de Vasile Avram, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Sorin Ţerbea era reprezentantul cluburilor de fotbal în sală în Comitetul Executiv al FRF şi patron al echipei Cityu's Târgu Mureş.


×
Subiecte în articol: elicopter elicopter prabusit
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close