Antena 3 CNN Actualitate Omul lui Trump, trimis la București în plin scandal. Ion Cristoiu: Există mari probleme între relația militară dintre Turcia și SUA. Noi suntem planul de rezervă

Omul lui Trump, trimis la București în plin scandal. Ion Cristoiu: Există mari probleme între relația militară dintre Turcia și SUA. Noi suntem planul de rezervă

o_1ckvcm27e1dqbt6qol6ngudbi8.jpg
15 Aug 2018   •   21:20

Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi, la Guvern, cu o delegaţie a Congresului SUA condusă de Devin Nunes, preşedintele Comitetului Permanent pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite. Devin Nuns este un apropiat al președintelui Trump. 

Oficialii au discutatdespre importanţa consolidării dialogului politic, precum şi despre implicarea companiilor americane în domeniul explorării resurselor de hidrocarburi, în special în Marea Neagră.

Ion Cristoiu a avut o intervenție telefonică în care a discutat despre acest subiect.

”Devin Nunes nu e doar unul dintre marii oameni de încredere a lui Donald Trump, ci el răspunde în Congresul american de Serviciile Secrete. Am o informație, însă nu e verificată, că Nunes a fost invitat de Liviu Dragnea sau de Helvic (...) Întâlnirea lui nu a avut legătură cu problema anticorupției din România. El a făcut acest turneu în legătură cu Turcia. Există mari probleme între relația militară dintre Turcia și SUA. Noi suntem planul B. Dacă s-ar întâmpla ceva, ar veni la noi”, a declarat Ion Cristoiu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: viorica dancila intalnire
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close