Antena 3 CNN Actualitate OMV Petrom vorbește pentru prima dată despre boicotul României în aderarea la spațiul Schengen

OMV Petrom vorbește pentru prima dată despre boicotul României în aderarea la spațiul Schengen

Compania austriacă OMV Petrom vorbește pentru prima dată despre boicotul României, după ce Austria s-a opus aderării țării noastre la spațiul Schengen.

OMV Petrom vorbește pentru prima dată despre boicotul României în aderarea la spațiul Schengen
Sursa foto: Profimedia Images
de Ştefan Petrică    |    02 Feb 2023   •   13:17

Reprezentanții companiei OMV Petrom, spun că au fost boicotate mai ales stațiile OMV, dar că impactul asupra vânzărilor a fost mic.

"În calitate de companie, suntem, desigur, foarte interesați ca România și Bulgaria să se alăture zone Schengen, însă este o problemă politică, nu o problemă de companie.

Și în ceea ce privește legea offshore, este un proces legislativ al statului român și nu al companiei", a declarat Alina Popa, Director Financiar și membru al Directoratului OMV Petrom.

"S-a văzut un impact limitat în vânzările noastre din stații, un pic mai evident în stațiile OMV și foarte puțin evident în stațiile Petrom, cu un tren de revenire spre sfârșitul perioadei raportate", a declarat Radu Caprau, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil pentru rafinare şi marketing.

Citeşte şi: Profit record al OMV Petrom, de 2,1 miliarde euro | Compania se așteaptă să nu plătească taxa de solidaritate introdusă de Guvern

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close