Antena 3 CNN Actualitate Operaţia lui Mircea Lucescu a durat două ore. Managerul Spitalului Universitar: Totul este în regulă acum

Operaţia lui Mircea Lucescu a durat două ore. Managerul Spitalului Universitar: Totul este în regulă acum

Operaţia lui Mircea Lucescu a durat două ore. Managerul Spitalului Universitar: Totul este în regulă acum
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Ian 2012   •   20:03

Managerul de la Spitalul Universitar din Bucureşti, Cătălin Cârstoiu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că lucrurile se schimbă de la un moment la altul în medicină şi că, după ce de dimineaţă s-a crezut că totul este în regulă, a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă.

Medicul a adăugat că aceasta s-a încheiat, că a fost realizată de o echipă complexă şi că totul este în regulă acum.

„Operaţia a durat două ore. S-a terminat acum o oră. Mircea Lucescu este în terapie intensivă şi am să vă rog să îl lăsaţi în pace în următoarea perioadă”, a declarat Cârstoiu.

Unul dintre medicii care au participat la intervenţia chirurgicală a lăsat de înţeles că oricând se poate complica starea de sănătate a cuiva, dar că evoluţia lui Mircea Lucescu va fi urmărită cu atenţie şi că lucrurile vor merge spre bine cât de repede.

„Decizia de a fi operat este decizia exclusivă a medicilor pe care îi vedeţi lângă mine. Eu vă mulţumesc pentru deschiderea faţă de Spitalul Universitar”, a conchis Cătălin Cârstoiu, directorul Spitalului Universitar din Bucureşti.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close