Antena 3 CNN Actualitate Operaţii de cosmetizare în MAI. Berca şi-a concediat un consilier şi a dat maşinile de lux pe Loganuri. Vin alegerile!

Operaţii de cosmetizare în MAI. Berca şi-a concediat un consilier şi a dat maşinile de lux pe Loganuri. Vin alegerile!

Operaţii de cosmetizare în MAI. Berca şi-a concediat un consilier şi a dat maşinile de lux pe Loganuri. Vin alegerile!
de O.P.    |    16 Mar 2012   •   05:39

Gabriel Berca încearcă să îmbunătăţească imaginea Ministerului de Interne, înaintea alegerilor din acest an. Şi-a concediat un consilier şi a înlocuit maşinile de lux cu Loganuri. Consilierul Nicolae Chesnoiu, cel care a rămas fără post, era un personaj controversat, apropiat al fostului ministru, Traian Igaş.

Nicolae Chesnoiu ieşise la pensie de la şefia Direcţiei Financiare din Ministerul Administratiei şi Internelor înainte să devină consilier al fostului ministru Traian Igaş. Atunci a renunţat pensie.

Numele lui Chesnoiu a apărut în scandalul privind angararea şoferului lui Igaş. Comisia care a decis încadrarea acestuia s-a întrunit chiar în biroul consilierului. Şoferul a fost adus de la Senat la ministerul de Interne, într-o perioadă în care angajările  erau blocate. Actualul ministru a decis că se poate dispensa de serviciile lui Chesnoiu.

Ministrul Berca face un exerciţiu de imagine şi cu bugetul alocat ceilorlalţi consilieri. Le-a luat maşinile de lux şi le-a înlocuit cu unele româneşti.

Ministrul de Interne consideră că angajaţii ministerului pe funcţii de consilier nu mai au nevoie nici de şoferii care până acum le stăteau la dispoziţie

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close