Antena 3 CNN Actualitate Operațiune de salvare în Sinaia: Bărbatul căzut câteva zeci de metri într-o râpă a fost scos

Operațiune de salvare în Sinaia: Bărbatul căzut câteva zeci de metri într-o râpă a fost scos

Operațiune de salvare în Sinaia: Bărbatul căzut câteva zeci de metri într-o râpă a fost scos
Sursa foto: Foto: Facebook/Salvamont România
05 Mai 2018   •   17:52

Update: Bărbatul care a căzut, sâmbătă după-amiază, câteva zeci de metri într-o râpă la Sinaia, a fost scos de persoane aflate în zonă, acesta aflându-se în prezent în ambulanţă, unde este evaluat de echipajul medical, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a suferit un traumatism lombar şi escoriaţii.

Acesta se afla cu bicicleta pe drumul care duce spre cabana Dichiu în momentul în care a alunecat mai mult de 30 de metri într-o râpă, a precizat Vasiloae.

Știre inițială: Un bărbat în vârstă de 43 de ani a căzut, sâmbătă după-amiază, câteva zeci de metri într-o râpă la Sinaia, pe drumul care duce spre cabana Dichiu, la faţa locului intervenind pompieri şi salvamontişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, persoana în cauză era în zonă cu bicicleta atunci când a alunecat, căzând într-o râpă mai mult de 30 de metri.

Bărbatul este conştient şi cooperant, a precizat sursa citată.

Şeful Salvamont Sinaia, Nicolae Cojanu, a precizat că la faţa locului se deplasează şi o echipă de salvamontişti pentru a participa la operaţiunea de scoatere din râpă a persoanei în cauză.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sinaia operatiune de salvare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close