Antena 3 CNN Actualitate Operațiune de salvare a pompierilor ISU Alba, după ce un băiat de 15 ani a dispărut în râul Mureș

Operațiune de salvare a pompierilor ISU Alba, după ce un băiat de 15 ani a dispărut în râul Mureș

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine la această oră pentru căutarea și salvarea unei persoane în zona pontonului din Partoș, municipiul Alba Iulia.

Operațiune de salvare a pompierilor ISU Alba, după ce un băiat de 15 ani a dispărut în râul Mureș
Sursa foto: ISU Alba
de Mia Lungu    |    27 Noi 2022   •   19:03

UPDATE 20.00 Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă 6 subofițeri. La momentul de față intervin 24 de pompieri militari cu 6 autospeciale de interventie și 2 barci pneumatice atat pe uscat cât și pe apă pentru căutarea băiatul.

Știrea inițială: "Din informațiile preliminare ar fi vorba despre o posibilă persoană căzută în râul Mureș", transmite ISU Alba.

Potrivit pompierilor, ar fi vorba de un băiat de 15 ani din Alba Iulia.

La fața locului intervin mai multe autospeciale, printre care una de scafandri cu o barcă pneumatică. Totodată, au fost constituite 3 echipe de căutare/observare de pe mal.

Interventia este coordonată la față locului de către Inspectorul Șef al ISU Alba.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Forțele si mijloacele de intervenție prezente, la momentul de față, la locul solicitării sunt următoarele: 1 Autospecială Scafandri cu Barcă Pneumatică, 1 ASAS, 1 Descarcerare, 1 APIC 1 EPA - 2 ofițeri, 15 subofițeri.

Inspectorul șef al ISU Alba a dispus suplimentarea personalului și intervenția cu încă o barcă pneumatică de la Detașamentul de pompieri Aiud.

Intervenția este în desfășurare.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close