Antena 3 CNN Actualitate Operațiune spectaculoasă de flagrant într-un sat din Timiș. Tânăr săltat de mascați ca în filme

Operațiune spectaculoasă de flagrant într-un sat din Timiș. Tânăr săltat de mascați ca în filme

Un tânăr de 34 de ani a fost prins în flagrant de polițiștii din Lugoj, după o operațiune spectaculoasă surprinsă în imagini. Suspectul a fost oprit în traic de mascați și încătușat, după ce a primit 1.000 de euro de la un tânăr pe care l-a șantajat.

Operațiune spectaculoasă de flagrant într-un sat din Timiș. Tânăr săltat de mascați ca în filme
de Alin Tarnovschi    |    15 Aug 2020   •   23:40

Totul s-a petrecut, astăzi, în jurul orei 13.00, în satul Hodoș, comuna Darova, din județul Timiș, acolo unde suspectul s-a întâlnit cu cel care l-a reclamat la Poliție.

După ce a fost amenințat, victima s-a întâlnit cu suspectul și i-a dat suma de 1.000 de euro. Când a fost prins în flagrant, suspectul a declarat că banii reprezintă o datorie mai veche pe care tânărul o avea la el.

"La data de 15.08.2020 orele 13.00 lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Lugoj, cu sprijinul gruparii mobile SAS Timis au procedat la depistarea in flagrant a unui barbat de 34 de ani in localitatea Hodos, comuna Darova, jud. Timis. Asupra acestuia a fost gasita suma de 1000 euro, suma ce ii fusese remisa cu putin timp in urma de persoana vatamata, prin constrangere.

Cu ocazia administrarii probatoriului, s-a stabilit ca la constrangerea persoanei vatamate au participat si doi barbati in varsta de 36, respectiv 23 de ani. S-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de barbatul in varsta de 34 ani din Lugoj, pentru infractiunea de santaj si fata de cei doi barbati, de 36 si 23 ani din Lugoj, pentru complicitate la infractiunea de santaj.

Fata de cele 3 persoane s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmand ca la 16.08.2020 sa fie prezentati Parchetului Lugoj cu propunere de luare a unei masuri preventive. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale", se arată într-o informare a Poliției.

×
Subiecte în articol: Timis flagrant
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close