Antena 3 CNN Actualitate Operaţiunea "Măicuţa”. Un bărbat din Vâlcea a plătit 12.000 de lei unei false măicuţe pentru a-şi rezolva problemele în căsnicie

Operaţiunea "Măicuţa”. Un bărbat din Vâlcea a plătit 12.000 de lei unei false măicuţe pentru a-şi rezolva problemele în căsnicie

Un bărbat din Vâlcea a sperat că dacă apelează la "ajutorul divin”, problemele din căsnicie se vor aşeza pe un făgaş mai bun. A contactat pe internet o măicuţă căreia i-a plătit în cont 12.000 de lei pentru ca rugaciunile ei să îi aducă armonia mult dorită în familie. Când şi-a dat seama că a fost păcălit, omul a depus plângere la poliţie.

Operaţiunea "Măicuţa”. Un bărbat din Vâlcea a plătit 12.000 de lei unei false măicuţe pentru a-şi rezolva problemele în căsnicie
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2020   •   22:45

Falsa măicuţă care pretindea că lucrează de la o mănăsire din Galaţi a fost identificată.

Tânăra de 20 de ani posta pe internet anunţuri prin care promitea că rezolvă multe din problemele vieţii moderne, dar mai ales problemele în căsnicie.

Bărbatul a crezut în promisiunile pretinsei măicuţe şi a apelat plin de speranţă la serviciile ei. Aceasta i-a promis că se va ruga pentru armonia în familie, iar plata se va face direct în cont.

Aşa a ajuns omul să plătească 12.000 de lei pentru ca problemele din căsnicia lui să fie rezolvate. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a depus o plăngere la poliţie.

Falsa măicuţă a fost identificată, cercetată de poliţişti și, în final, condamnată pentru înșelăciune, la un an și două luni de închisoare cu suspendare.

Internetul abundă în astfel de anunțuri. De aceea, polițiștii le recomandă oamenilor să fie vigilenţi şi să nu se lase înşelaţi.

×
Subiecte în articol: Valcea casnicie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close