Antena 3 CNN Actualitate Operatorul care a filmat totul la Oneşti, declaraţii exclusive: "Când am ajuns eu a început măcelul"

Operatorul care a filmat totul la Oneşti, declaraţii exclusive: "Când am ajuns eu a început măcelul"

Jurnalistul independent din Oneşti care a fost chemat de acasă ca să răspundă solicitării criminalului, Gheorghe Moroşan, de a filma toată intervenţia pentru a fi transmisă la TV, a povestit în exclusivitate la Antena 3 ce a văzut când a ajuns la scara blocului.

Operatorul care a filmat totul la Oneşti, declaraţii exclusive: "Când am ajuns eu a început măcelul"
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   22:59

În urma discuţiilor purtate cu negociatorul, răpitorul ,Gheorghe Moroşan, a solicitat prezenta televiziunii locale pentru a transmite la TV tot evenimentul.

Jurnalistul independent din Oneşti care a fost chemat de acasă ca să răspundă solicitării criminalului a povestit în exclusivitate la Antena 3 ce a văzut când a ajuns la scara blocului. 

"Au sunat la ușă doi cetățeni polițiști în uniformă și mi-au spus 'domnule vă rugăm frumos, atacatorul vrea să vorbească cu televiziunea', drept pentru care am luat aparatul foto, cameră ce trebuie și am țâșnit în fața blocului, că stau în apropiere", a spus pentru Antena 3, operatorul Claudiu Ştefănescu care a filmat totul.

"Când am ajuns a început măcelul"

"Negocierile erau aproape de final şi nu am apucat să intru în dialog cu dânsul că a început măcelul. Nu am mai cerut nimic, pur și simplu a început să lovească cu cuțitul în cetățenii pe care îi avea sechestraţi", a mai spus Claudiu Ştefănescu.

"Muncitorii erau în viaţă cănd am ajuns"

"Din momentul acela a început să dea cu cuţitul în ei. Doamne fereşte. Totul s-a petrecut în apartemant. Am impresia că unul din muncitori a încercat să îi ia cuţitul", a mai spus acesta

"Atacatorul era ferm să ucidă. A fost urât. Am rămas marcat"

"Din respect pentru familiile victimilor nu vă spun ce am auzit. Cereau ajutor, strigau. A fost urât. Nu o să uit niciodadă. Amândoi au fost ucişi în timp ce forţele de ordine încercau sa spargă uşa aia. Uşa aia nu a cedat. Au fost 48 de lovituri cu berbecul. Din punctul meu de vedere se putea rezolva cu un lunetist", a mai spus acesta.

 

×
Subiecte în articol: Onesti cazul Onești criminal Oneşti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close