Antena 3 Actualitate Oportunitate deosebită pentru elevi. Cursuri gratuite online de limba engleză, la un click distanță

Oportunitate deosebită pentru elevi. Cursuri gratuite online de limba engleză, la un click distanță

de Maria Sabu    |    15 Iul 2020   •   14:40
Oportunitate deosebită pentru elevi. Cursuri gratuite online de limba engleză, la un click distanță

 În această vară, elevii din întreaga țară au o șansă unică de a învăța sau aprofunda limba engleză.Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o serie de cursuri de engleză gratuite, sub îndrumarea unui profesor cu o carte de vizită deosebită.

Profesorul coordonator al Clubului de Excelență, Dana Vasilescu, profesor de limba engleză și coordonator de Centru de examene Cambridge de 12 ani, posesor al Certificatului de membru Silver al Programului de Parteneriat „Advantage” din cadrul Consiliului Britanic, susține în această vară o serie de cursuri online gratuite pentru copii și adolescenți.

Cursurile se vor desfășura pe platforma Zoom și vor conține doar activități de conversație în limba engleză

Aceste cursuri vor avea loc pe grupe de cel mult 20 de persoane, și vor fi împărțite pe categorii de vârstă, 8 – 14 ani, respectiv 15 – 18 ani. Înscrierea este una extrem de simplă, pentru a participa la aceste cursuri, cei interesați trebuie doar să intre pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro și să completeze un formular de înscriere, până pe data de 19 iulie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close