Antena 3 CNN Actualitate Oprescu cere sprijinul bucureştenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herăstrău

Oprescu cere sprijinul bucureştenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herăstrău

Oprescu cere sprijinul bucureştenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herăstrău
10 Mar 2015   •   19:39

Oprescu apelează la sprijinul bucureştenilor pentru a recupera cele 7 hectare de teren din Parcul Herăstrău. Primarul Capitalei le cere bucureştenilor, pe un site de socializare, să "dea un vot" pentru ca suprafaţa de şapte hectare din Parcul Herăstrău, trecută din proprietatea statului în cea a Biroului de Turism şi Tranzacţii, să revină municipalităţii.

"Bucureşteni, daţi un vot pentru Parcul Herăstrău! Parcul Herăstrău a fost creat pentru bucureşteni, pentru petrecerea timpului liber şi pentru dezvoltarea sportului în general. Cele şapte hectare din Parcul Herăstrău trebuie să revină în proprietatea bucureştenilor!", a scris edilul pe pagina de socializare.

Sorin Oprescu a distribuit pe pagina sa de Facebook o petiţie online, în contextul în care la Curtea de Apel Bucureşti se judecă recursul Primăriei Capitalei şi al Clubului Sportiv Studenţesc împotriva unei decizii prin care cele şapte hectare au ajuns în proprietatea Biroului de Turism şi Tranzacţii SA. Petiţia este semnată de Liviu Doară, antrenor de iahting la Clubul Sportul Studenţesc (CSS).

"Cred că este momentul ca bucureştenii să pună capăt acestor distrugeri şi furturi din suprafaţa şi aşa insuficientă de verdeaţă, este momentul să spunem că nu vrem ca pe malul Lacului Herăstrău să fie numai cârciumi în locul cluburilor sportive. Din 32 de cluburi înainte de 1990, mai sunt doar trei cluburi şi acestea pe cale de a fi distruse. Pe scurt, vă rog, bucureşteni şi nu numai, ca, împreună, să facem zid împotriva abuzurilor şi fărădelegilor şi să atragem anularea acestor acte care încalcă toate legile din România", scrie iniţiatorul petiţiei.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Herastrau
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close