Antena 3 CNN Actualitate Oprescu despre candidatura lui Columbeanu: Intrarea este liberă, ieşirea pe brânci

Oprescu despre candidatura lui Columbeanu: Intrarea este liberă, ieşirea pe brânci

Oprescu despre candidatura lui Columbeanu: Intrarea este liberă, ieşirea pe brânci
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Ian 2012   •   18:33

Referitor la intenţia omului de afaceri Irinel Columbeanu de a candida la Primăria Capitalei, primarul Sorin Oprescu a spus că este vorba de o competiţie deschisă, "intrarea este liberă, ieşirea pe brânci", informează Mediafax.
   
"Sunt onorat şi mă bazez pe o participare cât mai largă. Eu mă bazez pe inteligenţa bucureştenilor. Care vor dori să meargă cu mine, bine, care nu vor dori, iarăşi bine. Nimeni nu s-a născut primar", a spus edilul. Primarul a spus, referitor şi la unele contracandidate din zona mondenă, că "întotdeauna factorul frumuseţe va face bine în peisajul electoral".
   
Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.
   
"Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani", afirmă Columbeanu într-un filmuleţ difuzat pe internet.
   
Omul de afaceri a precizat că va candida independent şi că printre atuurile sale în cursa pentru fotoliul de primar sunt "un pic de inteligenţă", precum şi lipsa apartenenţei la vreun partid politic. El a mai afirmat că doreşte să transforme Capitala într-un "centru de afaceri curate".

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close