Antena 3 CNN Actualitate Oprescu, despre Pasajul Pipera: Sfârşitul anului ne va prinde cu această lucrare terminată

Oprescu, despre Pasajul Pipera: Sfârşitul anului ne va prinde cu această lucrare terminată

Oprescu, despre Pasajul Pipera: Sfârşitul anului ne va prinde cu această lucrare terminată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Iun 2011   •   18:37

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a declarat vineri că Pasajul Pipera este finalizat în raport de 60% iar că proiectul va fi gata până la sfârşitul anului, conform Mediafax.

Oprescu a verificat vineri stadiul lucrărilor la obiectivul de investiţii "Supralărgire Şoseaua Pipera (Floreasca - CF Bucureşti - Constanţa) şi Pasaj denivelat".

Edilul s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor şi a adăugat că acestea sunt chiar mai avansate decât graficul stabilit iniţial.

"Lucrarea merge mai mult decât bine. Pe Nicolae Caramfil se lucreaza la rampa de urcare, mai sunt doar doi stâlpi de montat, în acest moment fiind gata mai mult de jumãtate, aproape 60%. Marþi de dimineaţă, bucureştenii vor vedea cum începe aşezarea grinzilor peste Barbu Vãcãrescu, podul urmând sã supratraverseze bulevardul. Conform promisiunilor, sfârşitul anului ne va prinde cu aceastã lucrare terminatã", a declarat Oprescu.

Oprescu a adăugat că lucrarea a însemnat şi reabilitarea tuturor reţelelor de gaze, apă şi energie electrică şi că timp de 20 de ani nu va mai fi nevoie de reparaţii sau intervenţii.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close