Antena 3 CNN Actualitate Oprescu, după prima zi de ninsori: Responsabilii, pedepsiţi. Toate arterele vor fi degajate (VIDEO)

Oprescu, după prima zi de ninsori: Responsabilii, pedepsiţi. Toate arterele vor fi degajate (VIDEO)

Oprescu, după prima zi de ninsori: Responsabilii, pedepsiţi. Toate arterele vor fi degajate (VIDEO)
15 Dec 2009   •   23:13

Prima zi de iarnă adevărată a fost un coşmar, mai ales pentru şoferi. Chiar dacă suntem la mijloc de decembrie, iar 30 de judeţe din estul, sudul ţării şi de la munte au primit cod galben de zăpadă şi vânt puternic, autorităţile au fost din nou surpinse că... ninge.

Probleme în trafic au fost în Capitală şi în toată ţara. Maşinile au circulat bară la bară... unde au putut circula. Gheaţa a pus stăpânire pe străzi, iar românii sunt nemulţumiţi că nu văd utilajele pe stradă.

Marţi seară, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, într-o intervenţie la emisiunea Sinteza Zilei, că "responsabilii din Primărie şi-au primit pedepsele lor" şi a dat asigurări că, până miercuri dimineaţă, "toate arterele sunt degajate".

Eedilul-şef a făcut şi un apel la locuitorii Capitalei ca, în această perioadă, să renunţe, pe cât posibil, la utilizarea autoturismelor personale.

"Profit de această ocazie pentru a-i ruga respectuos pe bucureşteni, atât cât pot, să nu folosească maşina pentru ca să putem să intrăm şi să facem ceea ce trebuie să facem noi", a spus Oprescu.

Sorin Oprescu i-a convocat, marţi noapte, pe toţi administratorii firmelor de salubrizare şi ai primăriilor de sector pentru a stabili măsurile ce se impun în caz de ninsoare.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close