Antena 3 CNN Actualitate Oprescu: Guvernul nu doreşte să termin nici un fel de lucrare. „Nişte fraieri!”

Oprescu: Guvernul nu doreşte să termin nici un fel de lucrare. „Nişte fraieri!”

Oprescu: Guvernul nu doreşte să termin nici un fel de lucrare. „Nişte fraieri!”
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Feb 2011   •   18:12

Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a criticat aspru, luni, amendamentele ce vizează bugetul primăriei Capitalei, prin care toate lucrările în infrastructură sunt oprite şi multe alte proiecte devin irealizabile din cauza lipsei banilor. Declaraţia a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă de la Primăria Capitalei.

Edilul capitalei enumeră câteva lucrări începute de primărie, care nu mai pot fi finalizate, deşi se aflau într-un stadiu promiţător, printre care şoseaua Pipera, pasajul Mihai Bravu, pasajul Basarab şi stadionul Lia Manoliu.

Mai mult decât atât, Oprescu a enumerat alte câteva sectoare pentru care Guvernul a alocat sume de zeci de ori mai mici decât cele din alţi ani, lucru care accelerează colapsul acestora.

Mediafax.

Oprescu a reclamat şi reducerea bugetului pentru investiţia la Stadionul "Lia Manoliu". "Probabil se doreşte să nu mai poată Oprescu să termine, să mai înjure bucureştenii câţiva zeci de ani când un primar PDL va găsi bani necesari pentru finalizarea acestui obiectiv", a spus el.

Primarul general a mai criticat modificările aduse bugetului pentru salubritate, unde erau prevăzute 23 de milioane de lei, iar după aprobarea amendamentului PDL banii nu au mai fost alocaţi, precum şi bugetul Autorităţii pentru supravegherea şi protecţia animalelor de unde, din 17.200.000 de lei au fost luate 15 milioane de lei. Potrivit primarului general, în prezent au rămas bani care nu ajung "nici măcar pentru plata hranei câinilor deja strânşi de pe străzile Capitalei".

Oprescu: Asistăm la hotărâri politice care contravin intereselor bucureştenilor


×
Subiecte în articol: oprescu Sorin Oprescu primaria capitalei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close