Antena 3 CNN Actualitate Oprescu, la Comandamentul de Iarnă: Dacă dumneavoastră nu puteţi, cer soldaţi de la armată

Oprescu, la Comandamentul de Iarnă: Dacă dumneavoastră nu puteţi, cer soldaţi de la armată

Oprescu, la Comandamentul de Iarnă: Dacă dumneavoastră nu puteţi, cer soldaţi de la armată
Sursa foto: oprescu
15 Dec 2009   •   15:43

Primarul Sorin Oprescu a recunoscut că a început cu stângul ?lupta cu zăpada?. El a spus că a fost toată ziua pe teren, pentru a verifica activitatea celor de la deszăpezire.

?La ora 12.00, raportul Poliţiei estima un milion de maşini care se mişcau în Bucureşti. Mi s-a raportat că au fost aruncate 200 de tone de material anti derapant. Mie nu îmi vine să cred şi am fost să verific. Din păcate constatările nu sunt în favoarea lor. De la ora 15.00 au un om de la Primărie care îi va verifica?.




În cadrul şedinţei, primarul general a dat indicaţii cu privire la drumurile pe care trebuie acţionat mai repede. Străzi, alei, dar şi trotuare.

"Vă rog să aruncaţi substanţă pe trotuare că-şi rup aştia picioarele altfel. Ne bătem joc de ei a zecea mia oară. Nu facem altceva decât să ne bătem joc şi să facem comandamente", le-a spus edilul şef celor prezenţi.




Traficul rutier, "îngheţat" în Colentina


Primarul general a făcut un apel la bucureşteni să îşi echpeze maşinile cu echipament de iarnă şi să nu parcheze în locuri care ar putea să îngreuneze circulaţia.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oprescu
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close