Antena 3 CNN Actualitate Oprescu: Pasajul de la Pipera va fi dat în folosinţă în octombrie

Oprescu: Pasajul de la Pipera va fi dat în folosinţă în octombrie

Oprescu: Pasajul de la Pipera va fi dat în folosinţă în octombrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Mai 2011   •   21:47

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni, că pasajul de la Pipera va fi dat în folosinţă în octombrie, precizând că fiecare partid va dori să îşi însuşească podul, însă acesta este al bucureştenilor, potrivit Mediafax.

"Pasajul de la Pipera va fi dat în folosinţă din octombrie, aşa cum am promis bucureştenilor. Fiecare partid va dori să îşi însuşească podul, dar acesta este al bucureştenilor. Să îşi ia la revedere că îşi asumă vreunul acest pod, noi l-am făcut, l-au gândit la vremea respectivă, s-au chinuit şi oamenii ăia, ne-am chinuit şi noi, cu toţii, inclusiv constructorul, care este actorul principal, iată că a ieşit foarte bine", a spus primarul Sorin Oprescu, la Pasajul Basarab, unde a participat la primele teste cu încărcare ale podului hobanat.

Construcţia vizează lărgirea de la două la şase benzi a Şoselei Pipera, între Calea Floreasca şi Calea ferată Bucureşti - Constanţa şi include un pasaj prin care să se facă supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu, pe de o parte, şi a Căii Floreasca, pe de altă parte.

În acest fel, se va uşura accesul în zona de nord a Capitalei dinspre viitoarea autostradă A3. Drumul va avea o lungime de 1,52 kilometri şi o lăţime de 34 de metri.

Valoarea proiectului este de 106.022.831,34 lei.

×
Subiecte în articol: constructie octombrie autostrada A3
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close