Antena 3 CNN Actualitate Oprescu: Riscăm să nu mai putem acorda subvenţii la încălzire iarna viitoare

Oprescu: Riscăm să nu mai putem acorda subvenţii la încălzire iarna viitoare

Oprescu: Riscăm să nu mai putem acorda subvenţii la încălzire iarna viitoare
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Ian 2011   •   18:16

Bucureştenii ar putea plăti mai mult pentru încălzire, iarna viitoare, atrage atenţia primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Primăria riscă să nu mai poată suporta din propriul buget subvenţiile la încăzire, din cauza creşterii preţului gigacaloriei.

Oprescu încearcă să găsească o soluţie şi a discutat, duminică, cu primarii de sector despre posibilitatea concesionării RADET.

 


În urmă cu aproximativ două săptămâni, edilul-şef dădea asigurări că bucureştenii nu trebuie să se teamă că vor rămâne fără căldură din cauza datoriilor către furizor. Asigurările au venit de la directorul RADET şi primarul general al Capitalei Sorin Oprescu în emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, din data de 21 ianuarie 2011.

În aceeaşi emisiune, primarul General al Capitalei a infirmat şi zvonurile referitoare la mărirea preţului gigacaloriei, în cadrul unei conferinţe de presă.  „Preţul gigacaloriei nu a fost mărit”, a insistat edilul.

„Bucureştenii pot fi liniştiţi că în această iarnă nu vor fi probleme, chiar dacă unii responsabili se joacă cu aceste lucruri grave”, a dat asigurări Sorin Oprescu.

„Primaria Bucureştiului face eforturi pentru a rezolva problemele”, a adăugat primarul general al Capitalei.





×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close