Antena 3 CNN Actualitate Consiliera care a cerut Universului anchetarea primarului Sorin Oprescu vine cu o nouă teorie

Consiliera care a cerut Universului anchetarea primarului Sorin Oprescu vine cu o nouă teorie

Consiliera care a cerut Universului anchetarea primarului Sorin Oprescu vine cu o nouă teorie
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
24 Oct 2015   •   09:14

Toate ca toate, dar esenţială în lupta anticorupţie este...gândirea pozitivă. O spune nimeni alta decât consiliera Simona Creţu, celebră pentru declaraţiile pe care le-a făcut după arestarea primarului Sorin Oprescu

 
Ea a ţinut să participe la conferinţa ţinută de Antonio di Pietro în aula Facultăţii de Drept, pentru a transmite cât de importante sunt mesajele către Univers.
 
Simona Creţu a considerat că întâlnirea cu procurorul italian Antonio di Pietro reprezintă un schimb de experienţă ca între experţii care luptă cu corupţia. Consiliera dorea să le împărtăşească şi celor prezenţi la conferinţă care a fost contribuţia ei la arestarea  lui Sorin Oprescu. 
 
Teoriile Simonei Creţu despre gândirea pozitivă alunecă însă din zona ştiinţifică, agreeată de specialişti. 
 
Simona Creţu a explicat în detaliu la Antena 3 cum a cerut universului ca Oprescu să fie anchetat de DNA. În opinia sa, motivul pentru care s-a întâmplat ce şi-a dorit, a fost acela că a făcut fapte bune. A plantat zeci de mii de copaci. 
 
Simona Creţu a ajuns consilier general, după ce Elena Udrea, la acea vreme membru PDL, a organizat un concurs pentru un un loc pe lista partidului. S-a remarcat însă pentru discursurile sale din 2013 când era doar membră a PDL.
 
Discursul Simonei Creţu alături de liderii PDL a stârnit mai mult râsete decât entuziasm şi consiliera a devenit peste noapte o 'vedetă' a mediului online, iar multe din înregistrările cu ea sunt virale. 
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close