Antena 3 Actualitate Oprişan, despre restructurarea Guvernului: „Ar trebui o structură mai flexibilă, cu mai puţini miniştri”

Oprişan, despre restructurarea Guvernului: „Ar trebui o structură mai flexibilă, cu mai puţini miniştri”

15 Iul 2019   •   13:27
Oprişan, despre restructurarea Guvernului: „Ar trebui o structură mai flexibilă, cu mai puţini miniştri”

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că în opinia sa ar fi oportună o restructurare a Guvernului în sesiunea parlamentară din toamnă, în sensul unei structuri mai flexibile, cu mai puţini miniştri.

Întrebat, înainte de CExN al PSD, dacă ar fi o idee să se facă şi o restructurare a Guvernului în sesiunea parlamentară din toamnă, el a spus: "Dacă privim cu atenţie, eu cred că da. Eu cred că ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puţini miniştri".

Despre oportunitatea ca la şefia MAI să mai rămână Carmen Dan, Oprişan a precizat că nu el face evaluările miniştrilor, ci premierul. "Nu fac eu evaluarea colegilor miniştri din Guvernul României, evaluarea o va face doamna prim-ministru, o va prezenta în Comitetul Executiv şi atunci vom decide în consecinţă", a arătat Oprişan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close