Antena 3 CNN Actualitate Opt copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat lapte primit la şcoală

Opt copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat lapte primit la şcoală

Opt copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat lapte primit la şcoală
Sursa foto: copii
25 Mai 2010   •   12:13

Mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea maramureşeană Şomcuta au ajus la spital cu toxiinfecţie alimentară din cauza laptelui primit în cadrul programului ?Cornul şi laptele?. Copiii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Incidentul a avut loc la Grupul Şcolar "Ioan Buteanu" din Şomcuta Mare, iar copiii care au prezentat simptomele toxiifecţiei alimentare sunt din clasa a III-a, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Maramureş, Călin Man, la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare au fost duşi opt copii. Elevii au început să se simţă rău după ce au băut laptele primit la şcoală.

Un reprezentant al centrului de sănătate din Şomcuta Mare a declarat că la centru s-au prezentat mai mulţi copii, iar opt dintre ei erau în stare mai gravă. Autorităţile vor investiga dacă laptele a fost expirat sau dacă a fost ţinut în condiţii improprii.

Cazul vine la o zi după ce o fetiţă de numai 5 ani a murit din cauza unei toxiinfecţii alimentare, în Oradea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: şcoală lapte spital copii
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close