Antena 3 CNN Actualitate Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi

Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi

Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi
Sursa foto: Foto: www.hirado.hu
31 Oct 2011   •   09:54

Opt dintre cei 14 români care au murit în urma accidentului din Ungaria au fost identificaţi, informează Ioan Benze, ataşatul de afaceri interne al MAI în Ungaria, citat de Mediafax. Autorităţile nu au putut da detalii în legătură cu persoanele identificate.

Poliţia Timiş a fost informată despre accident de către autorităţile ungare, care au cerut sprijin la faţa locului pentru identificarea victimelor. Delegaţia română care a plecat în Ungaria este formată din patru poliţişti, printre care şeful serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, Petru Rumega şi şeful biroului Drumuri Europene şi Naţionale din cadrul aceluiaşi serviciu, Gheorghe Moldovan.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autocamion a adormit la volan şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit un microbuz. 14 români care se aflau în microbuz au murit. Şoferul camionului şi un pasager aflat în microbuz au fost răniţi.

Autotrenul venea dinspre Arad şi se îndrepta către Budapesta, iar microbuzul venea de la Valencia, cu destinaţia Bucureşti.

×
Subiecte în articol: accident rutier romani morti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close