Antena 3 CNN Actualitate Opt membri ai grupării Ghenosu, trimişi în judecată de procurori

Opt membri ai grupării Ghenosu, trimişi în judecată de procurori

Opt membri ai grupării Ghenosu, trimişi în judecată de procurori
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Aug 2011   •   17:41

Mai mulţi membri ai grupării cunoscute sub numele de "Ghenosu" au fost trimişi în judecată, de procurorii DIICOT. Gruparea avea ca obiect de activitate traficul de persoane, îndemnul şi înlesnirea practicării prostituţiei, precum şi tragerea de foloase de pe urma practicării acestei activităţi, se arată în comunicatul DIICOT.

Potrivit actului de sesizare a instanţei, au fost trimişi în judecată Florin Nicoale Ghinea, zis "Ghenosu", Petre Mierloiu, Eugen Florin Neacşu, Viorel Şerban, Gheorghe Drăguţ, Cosmin Ştefan Gheboianu, Ionuţ Mihai Cobianu şi Vasile Roman, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni ce se circumscriu sferei criminalităţii organizate.

Ghenosu este acuzat că a condus o grupare specializată în practicarea prostituţiei, şantaj şi violenţe. Celelalte şapte persoane practicau prostituţia sub coordonarea liderilor grupării.

Potrivit procurorilor, membrii grupării Ghenosu foloseau frecvent arme de foc pentru răzbunare şi cereau taxe de protecţie unui număr mare de persoane. În plus, aceştia au câştigat peste jumătate de milion de euro din proxenetism.

Florin Nicolae Ghinea a fost arestat, împreună cu alte 14 persoane, în luna aprilie.

 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close