Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător în Constanța! Opt olimpici luați cu duba după ce au jucat baschet. Părinții sunt revoltați

Caz revoltător în Constanța! Opt olimpici luați cu duba după ce au jucat baschet. Părinții sunt revoltați

Opt elevi olimpici au fost ridicați și băgați în duba de poliție în Constanța. Copii jucau baschet în curtea școlii și s-a considerat că au încălcat legea, ba mai mult au și primit o amendă de 250 de lei fiecare pentru că au folosit terenul de sport după terminarea cursurilor. 

Caz revoltător în Constanța! Opt olimpici luați cu duba după ce au jucat baschet. Părinții sunt revoltați
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    04 Oct 2020   •   15:45

Liceeni jucau frecvent baschet și stăteau de vorbă în curtea școlii. În seara de vineri însă mai mulți locatari din zonă au sunat la poliție reclamând gălăgia. 

În jurul orei 20, au sosit polițiștii și le-au spus elevilor că nu au voie în incinta școlii. Adolescenții au spus că au fost înconjurați mai rău ca niște infractori. Doi polițiști ar fi sărit gardul, alții au venit prin spate iar unul dintre ei era în civil. Elevii au fost săltați și duși la secție cu duba

Copii au fost amendați cu câte 250 de lei fiecare, în baza legii care interzice accesul în curtea școlii celor care nu au cursuri acolo. Părinții spun că este vorba despre copii buni la învățătură, unii chiar olimpici.

Aceștia sunt revoltați că au fost chemați doar la secție, și nu în curtea școlii. Părinții mai spun că niciun adult nu a fost de față când s-a completat procesul verbal. Poliția a demarat o anchetă internă. 

Opt olimpici luați cu duba după ce au jucat baschet. Părinții sunt revoltați

×
Subiecte în articol: olimpici duba Constanța
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close