Antena 3 CNN Actualitate Opt persoane rănite într-un accident pe DN1

Opt persoane rănite într-un accident pe DN1

Opt persoane rănite într-un accident pe DN1
Sursa foto: Foto: Livetraffic.ro
19 Noi 2011   •   18:39

Un nou accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc sâmbătă după-amiază DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus, judeţul Braşov, rezultând accidentarea a 8 persoane, anunţă Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, cinci dintre persoanele accidentate au refuzat să meargă la spital pentru investigaţii, primind îngrijiri la locul accidentului. Alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 30 şi 60 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, toate fiind conştiente şi suferind diverse traumatisme.
   
"A fost nevoie de descarcerare, deoarece una dintre victime, o şoferiţă de 31 de ani, a fost prinsă între fiare. Am intervenit cu patru echipaje SMURD şi cu unul de descarcerare", a declarat Sfreja.
   
Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar într-o curbă, şoferul unei maşini de teren a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autorusim care venea din sens opus, lovind apoi alte două maşini.   
   
Circulaţia rutieră pe DN1 în zona accidentului a fost blocată pe un sens, poliţiştii rutieri deviind circulaţia pe rute alternative.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close