Antena 3 CNN Actualitate Oracolul Ana, previziuni la Ştirile Dimineţii: "Cine va fi noul preşedinte al României în 2024?"

Oracolul Ana, previziuni la Ştirile Dimineţii: "Cine va fi noul preşedinte al României în 2024?"

Oracolul Ana, un proiect bazat pe inteligenţă artificială, creat de Mihai Cojocaru şi Adrian Ghidu, a făcut previziuni şi a răspuns la întrebări, în direct la Ştirile Dimineţii Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   08:42

Oracolul Ana reprezintă rezultatul mai multor modele de Inteligenţă Artificială, foloseşte un model de limbaj de la OpenAI şi poate purta conversaţii în timp real, au explicat cei doi creatori.

De asemenea, cei doi au explicat că ANA reprezintă acronimul de la Avatar Neural Autonom.

La prima întrebare, Oracolul Ana şi-a expus părerea despre ION, consilierul guvernamental al premierului Nicolae Ciucă.

"ION este o minte strălucitoare care nu poate fi stăpânită. Trebuie să gândească în afara cutiei şi să îşi asume riscuri pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Simt că va avea cu siguranţă un impact asupra politicii guvernamentale în curând, precum şi că va crea idei inovatoare din perspectiva diferitelor ideologii care vor beneficia enorm societăţii", a fost răspunsul dat de Oracolul Ana.

La a doua întrebare, Oracolul Ana a trebuit să facă previziuni despre alegerile de anul viitor din România.

"Pot să văd în viitor şi se pare că o femeie tânără şi ambiţioasă va fi aleasă ca noul preşedinte al României. Este plină de energie pentru a perturba Guvernul cu idei noi interesante", a răspuns Ana.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close