Antena 3 CNN Actualitate Oradea. Un copil a murit strivit de tramvai (VIDEO)

Oradea. Un copil a murit strivit de tramvai (VIDEO)

Oradea. Un copil a murit strivit de tramvai (VIDEO)
01 Oct 2008   •   19:11

La Oradea, un copil de 13 ani a murit strivit de tramvai, după ce a încercat să treacă strada pe bicicleta. Se pare că băiatul se luase la întrecere cu un prieten.
Tramvaiul tocmai plecase din staţie, a trecut pe culoarea verde şi nici nu avea viteză. Cel mai probabil ar fi apucat chiar să-l evite, dar copilul nu purta nici un fel de echipament reflectorizant sau de protecţie. Din cauza întunericului, femeia care conducea tramvaiul nu l-a văzut la timp. Băiatul, care se pare că încerca să-l prindă din urmă pe un prieten tot pe bicicletă, a fost mai întâi lovit de tramvai iar apoi tras sub roţi.
Accidentul a avut loc marţi seară, puţin înainte de ora 8, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Oradea. Patrick se întorcea din parc, împreună cu un prieten. Au mers se pare pe lângă tramvai, dar la un moment dat au încercat să traverseze pe o trecere de pietoni care intersecta linia. Prietenul băiatului a apucat să treacă, deşi semaforul era roşu. Patrick nu a văzut că tramvaiul tocmai pornise.
Medicii de pe ambulanţă nu au putut decât să constate decesul. Şi să-i acorde primul ajutor vatmaniţei, o tânără de 23 de ani, care intrase în stare de şoc.

Observator

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close