Antena 3 CNN Actualitate Oradea. Un mort şi 3 răniţi după ce etajul unui mall în construcţie s-a prăbuşit. VIDEO în exclusivitate

Oradea. Un mort şi 3 răniţi după ce etajul unui mall în construcţie s-a prăbuşit. VIDEO în exclusivitate

Oradea. Un mort şi 3 răniţi după ce etajul unui mall în construcţie s-a prăbuşit. VIDEO în exclusivitate
Sursa foto: oradea
12 Feb 2009   •   14:14

O porţiune de beton din construcţia mall-ului Oradea Plaza s-a prăbuşit, joi, cauzând moartea unei persoane şi rănirea altor trei.
Două dintre victime se află în stare gravă, potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, citaţi de Mediafax.
Incidentul a fost semnalat de un trecător, aflat în staţia de tramvai, care a sunat la 112.
Toate echipajele disponibile ale Ambulanţei locale au fost trimise la faţa locului.
Doctorul Hadrian Borcea, şeful serviciului local SMURD, spune că un planşeu s-a surpat peste patru muncitori. Inspectoruatul pentru situaţii de urgenţă confirmă că sunt victime.
Din primele informaţii, acoperişul a căzut din cauza depozitării unor materiale de construcţii foarte grele. Toţi muncitorii au fost prinşi sub dărâmături.
O persoană în vârstă de 30 de ani a murit, iar alte trei au fost grav rănite. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.
Unul dintre răniţi are o plagă la nivel abdominal, iar ceilalţi doi au fost stabilizaţi şi sunt în curs de evaluare.
Imagini amator de la locul incidentului

La faţa locului au ajuns ambulanţe şi echipaje de poliţie. În clădire se aflau între 40 şi 50 de persoane, potrivit Inspectoratului de Situaţii de Ugenţă.
Clădirea era delimitată de un gard, lângă care se afla o staţie de tramvai. Din fericire, nciun trecător nu a fost rănit.
Imagini în exclusivitate de la Oradea

Viitorul mall se află în construcţie de aproape doi ani şi trebuia să fie finalizată în 2008, însă a fost amânat cu un an.
Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle, citat de Mediafax, lucrările la mall-ul din Oradea au fost sistate, iar la faţa locului a sosit un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cladire prabusita Oradea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close