Antena 3 CNN Actualitate Orașul Buzău a câștigat titlul de ”Cel mai bun brand de oraș din Europa”. Primar: ”Am învins Parisul”

Orașul Buzău a câștigat titlul de ”Cel mai bun brand de oraș din Europa”. Primar: ”Am învins Parisul”

Orașul Buzău a câștigat titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, a anunțat primarul orașului, Constantin Toma. Buzăul a concurat în finală cu Parisul.

Orașul Buzău a câștigat titlul de ”Cel mai bun brand de oraș din Europa”. Primar: ”Am învins Parisul”
Sursa foto: Facebook/Constantin Toma
de Adelina Miron    |    24 Iun 2021   •   12:31

„Titlul de ”Cel mai bun brand de oraș din Europa” a revenit azi noapte Buzăului, în cea mai importantă competiție de branduri din lume ”Transform Awards”, ținută la Londra! Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil! Este un premiu pentru toți buzoienii și vă mulțumesc din tot sufletul pentru echipa formidabilă pe care o facem împreună. Hai să facem Buzăul Mare!”, a transmis pe Facebook Constantin Toma.

”Nu ne veneam să credem pentru că a apărut Parisul cu silver, și noi unde mai suntem? Nouă nu ni se mai dă niciun premiu. Este o chestie istorică pentru noi și pentru România. Ne-au aruncat pe harta mondială și nu este puțin lucru pentru că noi încercăm să creștem acest oraș, avem o viziune de dezvoltare până în 2030.”, a declarat primarul orașului Buzău pentru Antena 3.

Gala „Transform Awards” este organizată de publicația internațională Transform magazine, una dintre cele mai mari publicații care se ocupă de studiul și promovarea brandurilor la nivel mondial, a mai anunțat pe Facebook edilul din Buzău.

Municipiul Buzău a fost înscris în competiția europeană cu logo-ul ”Buzău Oraș deschis”, realizat în 2018 de către Adrian Mironescu, care a făcut o impresie mai bună decât cel al Parisului.

Premiile s-au decernat pe 23 iunie 2021, la Londra.

×
Subiecte în articol: Buzau paris
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close