Antena 3 CNN Actualitate Oraşul din România TERORIZAT de copii

Oraşul din România TERORIZAT de copii

Oraşul din România TERORIZAT de copii
Sursa foto: Foto: bzv.ro
22 Mar 2014   •   09:27
Un oraş întreg este terorizat de bande de infractori minori, iar poliţiştii nu pot face nimic împotiva micilor rău-făcători. Zeci de oameni au ieşit în stradă la Piatra-Neamţ, la un miting menit să atragă atenţia autorităţilor că cetăţenii nu mai sunt în siguranţă în oraş. 
 
Adolescenţii şi copiii organizaţi în bande atacă bătrâni pe stradă şi îi tâlhăresc. Iar poliţiştii au mâinile legate. Îi audiază, apoi le dau drumul înapoi pe stardă, pentru că legea nu prevede pedepse pentru minori sub 16 ani.
 
Strada a devenit o junglă în Piatra-Neamţ, iar bătrânii sunt atacaţi ziua în amiaza mare de copii de 14-15 ani care nu se dau înapoi de la nimic. Lovesc, fură, apoi se fac nevăzuţi.
 
Toate încercările autorităţilor locale de a rezolva problema au rămas, până acum, fără rezultat. Mitingul din Piatra-Neamţ a fost organizat după ce cazul minorei bătute în secţia de poliţie a luat amploare. Adolescenta a fost cercetată în 26 de fapte penale, pentru furturi şi tâlhării pe care le-a comis singură sau împreună cu alţi minori. 
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close