Antena 3 CNN Actualitate Orban confirmă achiziția de tablete pentru elevii cu situații dificile. Mesajul premierului pentru părinți

Orban confirmă achiziția de tablete pentru elevii cu situații dificile. Mesajul premierului pentru părinți

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj părinților cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.

Orban confirmă achiziția de tablete pentru elevii cu situații dificile. Mesajul premierului pentru părinți
Sursa foto: Hepta
01 Iun 2020   •   10:43

„Timpul pe care mulți dintre români l-au petrecut alături de copiii lor în ultimele săptămâni, mai mult decât aveau posibilitatea înaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranță o semnificație aparte pentru fiecare. Pentru un părinte, orice clipă petrecută alături de copiii săi înseamnă acel prilej neprețuit de a-i vedea cum cresc și cum evoluează, de a se apropia și mai mult de ei și a le înțelege frământările și aspirațiile. Pentru cei mici, sunt momente care vor deveni în timp o neprețuită amintire a copilăriei.”, a transmis premierul.

Orban susține că la nivel guvernamental, obiectivul Guvernului este să susțină învățământul și accesul nediscriminatoriu la educație, indiferent de contextul social.

„Suntem mândri de copiii și tinerii noștri și vrem să le oferim condițiile să se dezvolte într-o Românie educată. Din acest motiv, am decis să finanțăm achiziția de tablete pentru copiii care au o situație mai dificilă din punct de vedere social, astfel încât ei să poată continua să învețe chiar dacă școala s-a mutat acum în mediul online, din cauza coronavirusului. De asemenea, am venit în această perioadă și în sprijinul părinților, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de zile libere cât timp vor fi închise școlile și grădinițele.”, a mai spus Orban în legătură cu măsurile din ultima perioadă.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close