Antena 3 Actualitate Orban, despre o remaniere guvernamentală: „Nu există nici cea mai mică discuţie. Nu există om fără de greşeală”

Orban, despre o remaniere guvernamentală: „Nu există nici cea mai mică discuţie. Nu există om fără de greşeală”

23 Mai 2020   •   23:17
Orban, despre o remaniere guvernamentală: „Nu există nici cea mai mică discuţie. Nu există om fără de greşeală”
Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus, sâmbătă seara, că „nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală”, precizând, referitor la activitatea miniștrilor din cabinetul său în contextul crizei provocate de COVID-19 că „nu există om fără de greşeală”.

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală. Toţi miniştrii Guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succes împotriva epidemiei şi pentru a lua toate măsurile care se impun pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor şi pentru a repune în mişcare economia românească, pentru a asigura o reluare a activităţii economice şi o relansare economică cât mai rapidă”, a spus, sâmbătă seara, premierul Ludovic Orban.

Prim-ministrul a spus, însă, referitor la activitatea miniștrilor din cabinetul său, în contextul epidemiei de COVID-19, că „nu există om fără de greşeală”.

„Sigur că mai greşim, important e să recunoaştem atunci când greşim, să corectăm eventualele greşeli. Să le corectăm cât mai repede. De exemplu, a fost situația aglomerării de la Cluj, cu plecarea muncitorilor în Germania. Puțină lume a arătat ce s-a întâmplat a doua zi”, a mai spus Orban.

Surse liberale au spus, vineri, pentru MEDIAFAX, că premierul pregătește remanierea a trei miniștri, respectiv Marcel Vela, Monica Anisie și Ion Ștefan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close