Antena 3 CNN Actualitate Orban, după falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN şi Primăria să găsească soluţii

Orban, după falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN şi Primăria să găsească soluţii

Orban, după falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN şi Primăria să găsească soluţii
Sursa foto: sursa foto: gov.ro
11 Noi 2019   •   16:07

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că i-a solicitat ministrului Economiei, Virgil Popescu, să se deplaseze la ELCEN şi să ia legătura cu autorităţile locale pentru ca bucureştenii să nu fie afectaţi în urma deciziei de intrare în faliment a RADET.

"L-am sunat imediat pe ministrul economiei să se deplaseze la ELCEN. De asemenea, să ia legătura cu autorităţile locale, astfel încât să identificăm posibilităţile legale să nu fie afectată alimentarea cu energie termică şi apă caldă", a afirmat Orban, întrebat în legătură cu situaţia RADET.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât luni ca Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Bucureşti (RADET) să intre în faliment, decizia fiind definitivă.

Judecătorii de la CAB au respins apelurile făcute în proces, fiind menţinută decizia luată în aprilie 2019 de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost declarat falimentul RADET.

În luna aprilie, Tribunalul Bucureşti a respins planul de reorganizare depus de RADET şi a dispus intrarea regiei bucureştene în faliment.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close